Home » Administratie

Administratieve ordening

Een onderneming die groeit, is een gezonde onderneming. Maar als het aantal opdrachten groeit, kan er een knelpunt ontstaan in de organisatie-inrichting.

Hoe orden je alle (digitale) gegevens van een klant?
Hoe regel je de toegankelijkheid van documenten?
Kun je het privéadres nog wel als zakelijk adres blijven gebruiken?

Bibliotheek 3
ordners

Operationele ondersteuning

Adminka ondersteunt op-maat, met oog voor de toekomst!

• Agendabeheer
• Ontvangen van post
• Ordenen en organiseren van de administratie
• Orderverwerking
• Contractverwerking
• Secretariële ondersteuning

Administratieve fundatie

In de groeifase van een klein naar een groter bedrijf ontstaan vaak problemen met de administratieve ordening. Alle aandacht gaat in deze fase naar het kunnen leveren van de aangeboden dienst of het product. In de backoffice ontstaat langzamerhand een puinhoop.

Een goede administratieve ordening levert tijd en rust op. Daarom is de administratieve ordening van jouw organisatie een belangrijke pijler onder de mogelijkheden om door te kunnen groeien.

Adminka inventariseert de bestaande systemen en brengt stap voor stap orde aan in je backoffice. Dat gaat verder dan nette stapeltjes maken van rondslingerende papieren. Adminka legt een (digitale) folderstructuur aan en leert je werken met gestandaardiseerde namingconventies.

Digitale folder 2

Met Adminka blijf je in controle van je onderneming

Jouw onderneming draait om een bepaalde dienst of product. Daar ligt je kracht en daar word je blij van. Ondertussen verzamelen alle randzaken die met ondernemen te maken hebben, zich in je backoffice. Ontbreekt daar ordening en structuur? Dan verlies je uiteindelijk de controle.
Zonde, want jouw product of dienst leidt daaronder.

Met Adminka blijf je in controle van je onderneming. We realiseren de overgang naar structuur en overzicht in je backoffice. We doen dit stap voor stap, via een aanpak die past bij onze filosofie.

Wil jij frustratie over onvindbare documenten en slecht ingeplande afspraken, inruilen voor vrijheid en rust om te ondernemen?

 

Maak nu een afspraak met Adminka