Home » Over ons

Rust | Vrijheid | Betrouwbaarheid

Zelf afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf, hebben wij ervaring opgedaan met iedere groeifase van een bedrijf. Terwijl onze onderneming groeide (van enkele tot uiteindelijk 100 werknemers), hadden we behoefte aan ondersteuning die verder ging dan het afhandelen van de administratie.

We wilden een goede verbinding tussen de onderneming, de Personal Holding en de Family Office. Omdat de combinatie van praktische ondersteuning en advies op dit gebied niet werd aangeboden, vonden we zelf dit wiel uit.

Nu maken we via Adminka onze kennis en ervaring beschikbaar voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Office support

Backoffice ondersteuning en advies voor mkb’ers met toekomstvisie

Adminka maakt zich sterk voor passende op-maat dienstverlening met oog voor de toekomst van jouw onderneming. De waarde van jouw onderneming wordt gecreëerd door de dienst of het product dat je levert. De backoffice creëert geen rechtstreeks waarde, maar moet wel 100% goed lopen, wil jouw onderneming optimaal presteren.

Adminka is veel meer dan alleen een administratiebureau, omdat de backoffice in het midden- en kleinbedrijf veel meer omvat dan alleen administratie.

Ons doel is om vrijheid en rust voor mkb’ers te creëren. Zodat de beschikbare tijd en energie effectief naar het primaire product van de onderneming gaan.

Werkwijze

Op-maat is onderdeel van de Adminka filosofie.

Je hebt behoefte aan advies en ondersteuning die past bij jouw organisatie. Daarom werken we in deze volgorde:

  1.     Kennismaking
  2.     Inventarisatie
  3.     Advies met richtlijnen
  4.     Op-maat! aanbod
  5.     Aan de slag

’We hebben zelf alle groeifases van een bedrijf meegemaakt en hadden in deze groei behoefte aan praktische hulp en advies. Die was er niet, niet op één plek. Het administratiekantoor wist bijvoorbeeld niet welke juridische consequenties bepaalde keuzes hadden.
Via Adminka maken we al onze kennis en ervaring beschikbaar voor ondernemers die tegen dezelfde vragen aanlopen.’ – Vera den Boggende

REFERENTIES

StockSnap_QAPAQ4KTFL

‘Automatisering is onze passie, boekhouden en de administratie doen zijn dat niet. Wij zijn zeer happy met Adminka en de ondersteuning die zij ons leveren.’ – Roy, referentie beschikbaar

StockSnap_DCIHFHDCOO

‘Mijn Personal Holding en de Family Office opereerden los van elkaar en los van mijn onderneming. Terwijl ik juist behoefte had aan samenhang. Ik wilde weten hoe mijn toekomstplannen de onderneming zouden beïnvloeden.’ – Johan, referentie beschikbaar

StockSnap_FCUDWWBKFV

‘Vanaf de start van mijn bedrijf in koeltechniek is mijn boekhouding altijd onder controle geweest. Een fijn gevoel. De persoonlijke aandacht en controle van Vera den Boggende heeft mij enorm geholpen met de groei van mijn onderneming.’ – Niels, referentie beschikbaar

Met een van onze klanten praten?